servisi/dijagnostika/performanse

Benzinski Sustavi

Jako popularan izbor pogotovo sa sve modernijim sustavima koji su ekonomičniji s performansama koje povezujemo sa benziskim sustavima. Benziski Sustavi su samo jedna od naših specijalnosti i bez obzira na kvar ili stanje automobila imamo opremu i znanje za optimalno rješenje.

Benziski Sustavi

Jako popularan izbor pogotovo sa sve modernijim sustavima koji su ekonomičniji s performansama koje povezujemo sa benziskim sustavima. Benziski Sustavi su samo jedna od naših specilanosti i bez obzira na kvar ili stanje automobila imamo opremu i znanje za optimalno rješenje.

Usluge: Benziski - Sustavi Servisi Ventili Parametri

Pregled sustava i funkcionalnost dijelova sistema

Kako bismo utvrdili kvar ili mogući uzrok problema potreban je detaljan i cijelokupan pregled sustava za napajanje gorivom i radom motora.

Reparature svih tipova rasplinjača (karburatora)

Možete nam svoje karburatore poslati poštom na pregled ili mogući popravak te ćemo vam isti u novom stanju poslati natrag.

Popravak i servisi, redovni i izvanredni

Naravno, nudimo usluge servisa i popravak ovisno o problemu ili nedostacima koji su utvrđeni tokom dijagnostike i ostale vrste servisa.

podešavanje sustava u svrhu poboljšanja efikasnosti i ekonomičnosti

Kako bismo Vam pomogli da uštedite koju kunu i da Vaš automobil ne troši bespotrebne litre goriva potrebna mu je detaljna optimizacija.

rješavanje problema pomaknutih benziskih mapa uslijed lošeg podešavanja plina

Analizom parametara u radu motora na plinu utvrditi ćemo treba li podešavat odnosno “dopeglati” mapu ubrizgavanja kako bi se optimizirao rad na plinu u smislu potrošnje i nedosljednosti u radu kako bi se izbjegla ozbiljna oštećenja motora.

rješavanje problema vezanih uz "Engine Managment"

Probleme električne prirode ili računala koji se nalazi unutar vašeg automobila rješavamo dijagnozom i ponovnim uspostavljanjem normalnog rada.

Kompjuterska dijagnostika, Pregled stanja motora "pametnim senzorom"

Naravno moramo znati što nije uredu sa vašim vozilom kako bismo ga mogli popraviti i vratiti ga u normalno stanje.

Kontrola podešenosti ventila

Ventili su vrlo važni dijelovi motora jer o njihovoj ispravnoj podešenosti ovisi ispravan rad i perfomanse vozila a kada se ispravno održavaju omogućuju duboku starost motora.

Ispitivanje obavljamo neinvazivnom metodom primjenjujući poseban senzor i program

rješavanje problema "pješice" pomoću osciloskopa

U slučaju da kompjuterska dijagnostika nije uspjela pronaći riješenje tada moramo “pješice” osciloskopom dijagnosticirati kvar.

Kondicija motora (snaga svakog pojedinog cilindra)

Pomoću Pikoskopa možemo vrlo jednostavno ali i vrlo točno utvrditi istrošenost svakog pojedinog cilindra u motoru i na temelju podataka saznati pravo stanje motora.